Komplet-El ApS udfører renovering af elektriske installationer for private og erhverv i Nordsjælland og København. Vi kan reparere, modernisere og optimere dine el-installationer. 

Vi udfører:

  • Udskiftning af HPFI-relæ
  • Renovering af installationer
  • Etablering af nye installationer
  • Ombyg
  • Energioptimering
  • Rådgivning

 
Kontakt os på 51 18 30 34, hvis du vil havde et gratis uforpligtende tilbud på el-renovering Hillerød, Helsingør, Allerød og omegn.

Skal du bygge ud eller bygge om?

Hvis du står foran en ombygning eller ethvert andet byggeprojekt, er det en god idé at have en grundig og forudseende el-installatør med på projektet.

Vi har stor erfaring nybyg og renovering, både i forhold til rådgivning og udførelse. Vi påtager os gerne opgaver som fagentreprise.

El-renovering for private, virksomheder og boligforeninger

Vi kan udføre el-renovering i ethvert størrelsesforhold for både private, erhverv og boligforeninger. Vi har god erfaring med entrepriser for boligforeninger, hvor modernisering og sikkerhed er i højsædet. Vi vælger altid den bedste løsning baseret ud fra jeres behov og udfører el-arbejdet til den aftalte tid.

Modernisering og energioptimering

Hvis du overvejer el-renovering, kan vi ved samme lejlighed modernisere og energioptimere dine installationer og eltavle. 

Du kan med fordel skifte til intelligente installationer, hvor strømudtag kan slukkes og tændes centralt eller tidsindstilles. Der er et væld af instillingsmuligheder, der alle kan gøre din hjem smart, energisparende og komfortabelt. Læs evt. mere her. 

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedentående formular.

Der kan uploades et ubegrænset antal filer til dette felt.
16 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, jpeg, png, txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.