Trænger dine el-installationer til renovering?

Hos Komplet-El ApS udfører vi professionel renovering af elektriske installationer for private og erhverv i Hillerød, Allerød, Helsingør samt resten af Nordsjælland og København. Vi kan reparere, modernisere og optimere dine el-installationer. 

Vi udfører følgende opgaver indenfor el-renovering

Kontakt os på 51 18 30 34, hvis du vil havde et gratis uforpligtende tilbud på el-renovering.

El-renovering ved ombygning

Hvis du står foran en ombygning eller ethvert andet byggeprojekt, er det en god idé at have en grundig og forudseende el-installatør med på projektet.

Vi har stor erfaring nybyg og renovering, både i forhold til rådgivning og udførelse. Vi påtager os gerne opgaver som fagentreprise.

El-renovering for private, virksomheder og boligforeninger

Vi kan udføre el-renovering i ethvert størrelsesforhold for både private, erhverv og boligforeninger. Vi har god erfaring med entrepriser for boligforeninger, hvor modernisering og sikkerhed er i højsædet. Vi vælger altid den bedste løsning baseret ud fra jeres behov og udfører el-arbejdet til den aftalte tid.

Modernisering og energioptimering ved el-renovering

Hvis du overvejer el-renovering, kan vi ved samme lejlighed modernisere og energioptimere dine installationer og eltavle. 

Du kan med fordel skifte til intelligente installationer, hvor strømudtag kan slukkes og tændes centralt eller tidsindstilles. Der er et væld af indstillingsmuligheder, der alle kan gøre din hjem smart, energisparende og komfortabelt. Læs mere her.