Trænger dine el-installationer til renovering?

Hos Komplet-El ApS udfører vi professionel renovering af elektriske installationer for private og erhverv i Hillerød, Allerød, Helsingør samt resten af Nordsjælland og København. Vi kan reparere, modernisere og optimere dine el-installationer. 

Med en renovering af dine el-installationer, involverer processen at vi opdatere, modernisere og forbedre dit allerede eksisterende elektriske system. Formålet er helt enkelt, at sikre at dit el-system fungerer helt optimalt, at det er sikkert og effektivt, og samtidig opfylder standarder sat for el-systemer. 

Typisk vil vi gennemgå en håndfuld forskellige aspekter af dine el-systemer, om det er elpaneler, kabeler, stikkontakter, eller andre apparater. Det giver os hurtigt et overblik, over hvilke områder kunne gøre godt brug af en kærlig hånd, da de potentielt kan operere ineffektivt.

Renovering af el-installationer er slet ikke kun forbeholdt ældre bygninger, det kan også være relevant for nyere ejendomme. Eftersom teknologi og energikrav udvikler sig, kan el-systemer blive forældet, selvom din bolig eller bygning er relativ ny. 

Vi udfører følgende opgaver indenfor el-renovering

Kontakt os på 51 18 30 34, hvis du vil havde et gratis uforpligtende tilbud på el-renovering.

Kontakt os i dag

El-renovering ved ombygning

Hvis du står foran en ombygning eller ethvert andet byggeprojekt, er det en god idé at have en grundig og forudseende el-installatør med på projektet.

Vi har stor erfaring nybyg og renovering, både i forhold til rådgivning og udførelse. Vi påtager os gerne opgaver som fagentreprise.

El-renovering for private, virksomheder og boligforeninger

Vi kan udføre el-renovering i ethvert størrelsesforhold for både private, erhverv og boligforeninger. Vi har god erfaring med entrepriser for boligforeninger, hvor modernisering og sikkerhed er i højsædet. Vi vælger altid den bedste løsning baseret ud fra jeres behov og udfører el-arbejdet til den aftalte tid.

Modernisering og energioptimering ved el-renovering

Hvis du overvejer el-renovering, kan vi ved samme lejlighed modernisere og energioptimere dine installationer og eltavle. En el-renovering bringer mange fordele med sig, der alt sammen er med til at forbedre kvaliteten, sikkerheden og effektiviteten ved dine el-systemer.

En primær årsag er den forbedrede sikkerhed. Renoveringen af el-systemer kan minimere risikoen for farer i hjemmet, da ældre systemer kan være mere tilbøjelige til kortslutninger, stød og i værste tilfælde brand. Samtidig bringer det også den bonus, at du i langt de fleste tilfælde vil opleve en stigning i energieffektiviteten. Dette betyder så samtidig, at du kan reducerer dine energiomkostninger.

Du kan med fordel skifte til intelligente installationer, hvor strømudtag kan slukkes og tændes centralt eller tidsindstilles. Der er et væld af indstillingsmuligheder, der alle kan gøre din hjem smart, energisparende og komfortabelt. Læs mere her.

Skal vi hjælpe dig med dine el-systemer, hører vi altid meget gerne fra dig på 51183034 eller på a@komplet-el.dk. Uanset om du søger et uforpligtende tilbud, eller blot har spørgsmål, står vi til rådighed.