Et HPFI-relæ, også kendt som en fejlstrømsafbryder, er et afgørende komponent i elektriske installationer. Apparatet er det beskyttende element i dine el-installationer, og arbejder utrolig smart. Det vil overvåge elektriske kredsløb, og straks reagerer på potentielle lækagestrømme. Relæet kan spore forskellen mellem den indgående strøm og den udgående strøm. Den fortæller dig derfor, hvis din strøm skulle afgive, hvilket kunne tyde på en fejlstrøm eller en elektrisk lækage.

Vi kan derfor hjælpe dig med at installere og montere anlægget i dit hjem, så du får øget sikkerheden i dine elektriske systemer. Det er vigtigt at søge professionelt hjælp, når det kommer til montering af hpfi-relæ. Lokale regler og standarder skal nemlig overholdes, hvilket selvfølgelig har styr på, så du roligt kan slappe af velvidende om, at den rigtige montering er foretaget. 

Skal du have monteret HPFI-relæ eller eltavle? 

Komplet-el ApS installerer og renoverer eltavle for private og erhverv i Nordsjælland, herunder HPFI-relæ. Vi er et elektrikerfirma med stor erfaring med både renovering og nybyg. Derfor kan vi hjælpe dig uanset om du skal have fejlsøgt din nuværende eltavle eller skal have et nyt relæ.

Derfor er vigtigt at have et HPFI relæ der fungerer:

  • Det er lovpligtigt
  • Det beskytter dine elektriske apparater og hvidevarer
  • Du undgår brand og personskader

Kontakt os på 51 18 30 34 for Installation af HPFI-relæ og eltavle.

Autoriseret el-installatør med fokus på sikkerhed

Kvalitet og sikkerhed er i fokus når vi monterer el-installationer. Du kan være sikker på, at alle vores medarbejdere er dygtige og veluddannede elektrikere og el-installatører. 

Dette er især vigtigt i forbindelse fejlstrømsafbrydere og eltavler, da hele din installations sikkerhed afhænger af at relæet er monteret ordentligt. Sikkerheden er en altafgørende faktor når det gælder el-installationer. Vi sikrer at installationen er udført korrekt, så relæet er kommer til at fungere uden problemer, og så dine el-systemer bliver sikret. 

Få et uforpligtende tilbud på HPFI-relæ

Du er velkommen til at ringe på 51 18 30 34, eller skrive til os på a@komplet-el.dk og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med alle typer af el-installation. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi vægter dialog og faste aftaler, som en del af den gode service. 

Kontakt os i dag