Om os

Elektrikerfirma med fokus på kvalitet og service

Om Komplet-el i Hillerød

Komplet-el er et elektrikerfirma, der blev stiftet i 2010. Virksomheden bygger på et fundament af el-installation af høj kvalitet og ærlige relationer. 

Virksomheden drives af aut. el-installatør Andreas Molsgaard. Med uddannelse som elektriker og el-installatør er ekspertisen og erfaringen i højsædet.

Afhængigt af sæson har vi op til 6 ansatte, derfor er der ingen opgave der er for stor. Alle medarbejdere er faguddannede og har en stor professionalisme i deres tilgang til alle opgaver.

Vores værdier:

  • Vi satser på lave driftsomkostninger - Vi har ikke dyre kontorlokaler, store lagre, sekretærer eller andre unødvendige omkostninger, som skal dækkes.
  • Vi satser på professionelt udstyr - Installationsarbejdet kan udføres hurtigt, sikkert og korrekt.
  • Vi satser på troværdige relationer – En aftale er en aftale og der bliver ringet afbud hvis der opstår forhindringer.
  • Vi er naturligvis forsikrede - Vi har transportforsikring, som dækker dine varer mens de bliver transporteret i vores varetægt. Vi har produktansvarsforsikring, som dækker, hvis der skulle ske kortslutninger eller skader på elektronikken, hvidevarer eller andet.
  • Vi satser på gennemskuelige og lave priser - Der er ingen skjulte merudgifter såsom tillæg for servicevogn eller leje af værktøj, når vi udfører vores arbejdsopgaver.

Medlem af TEKNIQ og kvalitetssikret af Q-kontrol

Som en del af vores fokus på kvalitet og professionel service er vi medlem af Tekniq- installatørernes organisation og kontrolleret af Q-kontrol. 

Da vi er medlem af Tekniq er vores arbejde dækket af TEKNIQ Garanti. Det betyder at du som forbruger er sikret ved problemer.

Komplet-El er kvalitetssikret af Q-kontrol. Det betyder at vores installationer og arbejde opfylder krav i forhold til kvalitet og sikkerhed. Q-kontrol er en kontrolinstans, der er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at kontrollere virksomheder indenfor VVS, el og Kloak. 

Brug for en elektriker?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din eletrikeropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Elektrikerarbejde i høj kvalitet med garanti