Komplet-el er et elektrikerfirma, der blev stiftet i 2010. Virksomheden bygger på et fundament af el-installation af høj kvalitet og ærlige relationer. 

Virksomheden drives af aut. el-installatør Andreas Molsgaard. Med uddannelse som elektriker og el-installatør er ekspertisen og erfaringen i højsædet.

Vi er 9-10 fuldtidsansatte og bidrager også til uddannelse af lærlinge. Derfor er der ingen opgave der er for stor. Alle medarbejdere er faguddannede og har en stor professionalisme i deres tilgang til alle opgaver.

Vores værdier:

Vi satser på lave driftsomkostninger - Vi har ikke dyre kontorlokaler, store lagre, sekretærer eller andre unødvendige omkostninger, som skal dækkes.

Vi satser på professionelt udstyr - Installationsarbejdet kan udføres hurtigt, sikkert og korrekt.

Vi satser på troværdige relationer – En aftale er en aftale og der bliver ringet afbud hvis der opstår forhindringer.

Vi er naturligvis forsikrede - Vi har transportforsikring, som dækker dine varer mens de bliver transporteret i vores varetægt. Vi har produktansvarsforsikring, som dækker, hvis der skulle ske kortslutninger eller skader på elektronikken, hvidevarer eller andet.

Vi satser på gennemskuelige og lave priser - Der er ingen skjulte merudgifter såsom tillæg for servicevogn eller leje af værktøj, når vi udfører vores arbejdsopgaver.

Medlem af TEKNIQ og kvalitetssikret af Q-kontrol

Som en del af vores fokus på kvalitet og professionel service er vi medlem af Tekniq- installatørernes organisation og kontrolleret af Q-kontrol. 

Da vi er medlem af Tekniq er vores arbejde dækket af TEKNIQ Garanti. Det betyder at du som forbruger er sikret ved problemer.

Komplet-El er kvalitetssikret af Q-kontrol. Det betyder at vores installationer og arbejde opfylder krav i forhold til kvalitet og sikkerhed. Q-kontrol er en kontrolinstans, der er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at kontrollere virksomheder indenfor VVS, el og Kloak.