Husk el tjek når du sælger din bolig

Ved salg af andelsbolig skal el installationerne ofte efterses. Det kaldes et el-tjek. I mange andelsboligforeninger står det i vedtægterne at lejligheden skal gennemgå et el-tjek før salget.

Hos Komplet-El ApS udfører vi professionelt el tjek i forbindelse med salg og udbedre eventuelt ulovlige installationer.

Få et el-tjek - ring til os på 51 18 30 34 

Hvad indeholder et el tjek?

Et el-tjek skal sikre at de elektriske installationer er i en acceptabel stand. Det giver køberen en sikkerhed for at der ikke er ulovlige og risikable installationer i lejligheden.

El tjekket består bl.a. af:

  • Visuel kontrol af el tavle
  • Kontrol og test af HPFI-afbryder og installationen
  • Kontrol af installations almene tilstand
  • Stikprøve adskillelse af den faste installation

Et el tjek er også en god idé selvom du ikke skal sælge

Dine elektriske installationers tilstand er ikke kun relevante i forbindelse med bolighandel. 

Hvis du har ulovlige installationer, kan der være en stor sikkerhedsrisiko og et eventuelt energispild. Ved at få en gennemgang og evt. udbedring af dine el-installationer, kan du undgå ubehagelige overraskelser. 

Et el tjek er også en god anledning til at genoverveje el-installationerne i din bolig. Har du tidssvarende installationer? Mangler du strømudtag? Vi kan afdække din muligheder og i sidste ende øge værdien på din bolig.

Din erfarne el installatør til el tjek i Nordsjælland

Komplet-El ApS er din lokale el-installatør i Nordsjælland, med adresse i Hillerød, men vi kører også til Helsingør og omegn.

Vi sætter en ære i at udføre el-tjek og elektrikerarbejde af høj kvalitet. Du kan kontakte os på 51 18 30 34, hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et professionelt el tjek. 

Vi udfører også el-renovering, se mere her.