Husk el-tjek når du sælger din bolig

Ved salg af andelsbolig skal el-installationerne ofte efterses. Det kaldes et el-tjek. I mange andelsboligforeninger står det i vedtægterne at lejligheden skal gennemgå et el-tjek før salget.

Vi kan udføre el-tjek i forbindelse med salg og udbedre eventuelt ulovlige installationer.

Få et el-tjek - ring til os på 51 18 30 34.

Hvad indeholder et el-tjek?

Et el-tjek skal sikre at de elektriske installationer er i en acceptabel stand. Det giver køberen en sikkerhed for at der ikke er ulovlige og risikable installationer i lejligheden.

El-tjekket består bl.a. af:

  • Visuel kontrol af eltavle
  • Kontrol og test af HPFI-afbryder og installationen
  • Kontrol af installations almene tilstand
  • Stikprøve adskillelse af den faste installation

Et el-tjek er også en god idé selvom du ikke skal sælge

Dine elektriske installationers tilstand er ikke kun relevante i forbindelse med bolighandel. 

Hvis du har ulovlige installationer, kan der være en stor sikkerhedsrisiko og et eventuelt energispild. Ved at få en gennemgang og evt. udbedring af dine el-installationer, kan du undgå ubehagelige overraskelser. 

Et el-tjek er også en god anledning til at genoverveje el-installationerne i din bolig. Har du tidssvarende installationer? Mangler du strømudtag? Vi kan afdække din muligheder og i sidste ende øge værdien på din bolig.

Din erfarne el-installatør til el-tjek i Nordsjælland

Komplet-El ApS er din lokale el-installatør i Nordsjælland, med adresse i Hillerød, men vi kører også til Helsingør og omegn.

Vi sætter en ære i at udføre el-tjek og elektrikerarbejde af høj kvalitet. Du kan kontakte os på 51 18 30 34, hvis du vil høre mere om el-tjek.

Vi udfører også el-renovering, se mere her.