Husk el-tjek når du sælger din bolig

Ved salg af andelsbolig skal el installationerne ofte efterses. Det kaldes et el-tjek. I mange andelsboligforeninger står det i vedtægterne at lejligheden skal gennemgå en inspektion af de elektriske systemer før salget.

Hos Komplet-El ApS udfører vi professionelt el-tjek i forbindelse med salg og udbedre eventuelt ulovlige installationer. Vi laver en systematisk inspektion og evaluering af din bygning eller boligs elektriske systemer. Formålet er at vurdere dine installationers sikkerhed, og hvorvidt de præsterer så funktionelt, som de reelt set burde. 

El-tjek i Hillerød, Helsingør og Allerød

Når vi kommer ud til dig og foretager en inspektion, gennemgår vi alle elektriske systemer i din bolig eller bygning, det kan for eksempel være stikkontakter, kabler, ledninger, elpaneler eller eventuelle apparater. Formålet er at identificere om der skulle være eventuelle risici, fejlstrømme, overbelastninger, eller om der skulle være forældet komponenter.

Vi udfører inspektionerne og el-tjek i områderne nær Hillerød, Helsingør og Allerød med utrolig høj nøjagtighed og forsigtighed, da vi ved at det er afgørende for at opretholde en sikker og effektiv elektrisk struktur i dit hjem eller bolig. 

Få et el-tjek - ring til os på 51 18 30 34 

Hvad indeholder et el-tjek?

Når vi foretager inspektioner, skal det sikre at de elektriske installationer er i en acceptabel stand. Det giver køberen en sikkerhed for at der ikke er ulovlige og risikable installationer i lejligheden.

Vores inspektion består bl.a. af:

  • Visuel kontrol af el tavle
  • Kontrol og test af HPFI-afbryder og installationen
  • Kontrol af installations almene tilstand
  • Stikprøve adskillelse af den faste installation

Et el-tjek er også en god idé selvom du ikke skal sælge

Dine elektriske installationers tilstand er ikke kun relevante i forbindelse med bolighandel. 

Hvis du har ulovlige installationer, kan der være en stor sikkerhedsrisiko og et eventuelt energispild. Ved at få en gennemgang og evt. udbedring af dine el-installationer, kan du undgå ubehagelige overraskelser. 

En inspektion af dine elektriske systemer, er også en god anledning til at genoverveje el-installationerne i din bolig. Har du tidssvarende installationer? Mangler du strømudtag? Vi kan afdække din muligheder og i sidste ende øge værdien på din bolig.

Din erfarne el installatør til el-tjek i Nordsjælland

Komplet-El ApS er din lokale el-installatør i Nordsjælland, med adresse i Hillerød, men vi kører også til Helsingør og omegn.

Vi sætter en ære i at udføre el-inspektioner og elektrikerarbejde af høj kvalitet. Du kan kontakte os på 51 18 30 34 eller på a@komplet-el.dk, hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. 

Vi udfører også el-renovering, se mere her.

Kontakt os i dag