Hvorfor få intelligente el-installationer?

Med intelligent el kan du nemt styre, hvilke strømudtag dine kontakter skal styre. Du kan programmere en bestemt kontakt til at styre lamperne eller dit fjernsyn fra din computer. Det hele kan styres fra en app på din smartphone.

Dette gør at du eksempelvis kan slukke al strømmen i huset, når du ikke er hjemme. Du kan også tidsindstille strømmen, så dine apparater eksempel ikke sluger strøm på standby om natten.

Mulighederne for strømbesparelse er store.

Få intelligent el uden store omkostninger til montering

Det grundlæggende produktkoncept er at indbygge intelligens i hver enkelt afbryder, stikkontakt og lampeudtag og at lade disse kommunikere indbyrdes digitalt via de eksisterende 230 volts ledninger.

Dette koncept er enestående på markedet i dag, og det giver forbrugeren et unik fleksibilitet og skalérbarhed. Selvom de største fordele opnås ved en fuld installation, er det muligt at starte op med en basisinstallation og så gradvist udbygge.

Systemet er billigt at installere, og gør det muligt for langt flere forbrugere at opnå de økonomiske, komfortmæssige og sikkerhedsmæssige fordele ved intelligent el.

Få intelligente installationer som del af modernisering

Vi udfører ofte montering af intelligent strømstyring i forbindelse med nybyg. Det giver dog også god mening i eksisterende bygninger.

Du kan læse mere om el-renovering her.